Γραμμή Παραγωγής

      Η Co. αργιλίου της Κίνας Langfang Gome, ΕΠΕ βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο επίπλων γυαλιού της Κίνας, κωμόπολη Shengfang, πόλη Bazhou, επαρχία Hebei. Βρίσκεται στη μέση των νέων περιοχών του Πεκίνου, Tianjin και Xiong'an, με την κατάλληλη μεταφορά και τα μεγάλα πλεονεκτήματα θέσης. Η επιχείρησή μας καλύπτει έναν τομέα 100.000 τετραγωνικών μέτρων, με τα συνολικά προτερήματα 680 εκατομμύρια yuan. Είναι ένα μεγάλης κλίμακας σχεδιάγραμμα αργιλίου, die-cast βαθύς-επεξεργαμένος κατασκευαστής αργιλίου και σχεδιαγράμματος αργιλίου στη βόρεια Κίνα.

 

Langfang Guomei Aluminium Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

      Η επιχείρηση έχει αυτήν την περίοδο 15 προηγμένες γραμμές παραγωγής εξώθησης αργιλίου που κυμαίνονται από 500-5000 τόνους, 2 ψεκάζοντας γραμμές παραγωγής, 2 γραμμές παραγωγής οξείδωσης, 1 fluorocarbon ψεκάζοντας γραμμή, και εσωτερικός προηγμένος εξοπλισμός κραμάτων αργιλίου 10 die-casting, που παράγει τα βιομηχανικά σχεδιαγράμματα αργιλίου, αρχιτεκτονικά σχεδιαγράμματα αργιλίου, σχεδιαγράμματα αργιλίου επίπλων, σχεδιαγράμματα αργιλίου θερμαντικών σωμάτων, με μια ετήσια παραγωγή 50.000 τόνων των σχεδιαγραμμάτων αργιλίου. Τα προϊόντα πωλούνται σε Hebei, το Πεκίνο, Tianjin, Shanxi, την εσωτερική Μογγολία και άλλες περιοχές, και εξάγονται σε 58 χώρες στην Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία. περιοχή.

 

Langfang Guomei Aluminium Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Langfang Guomei Aluminium Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

      Η επιχείρησή μας έχει κερδίσει τον ομόφωνο έπαινο από τις εσωτερικές και ξένες αγορές με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η Co. της Κίνας Langfang Alcoa, ΕΠΕ ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας!

OEM / ODM

      Το αργίλιο Gome μπορεί να παρέχει σε σας το cOem, το ODM και τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες.

Ε & Α

      Η ομάδα Ε&Α της επιχείρησής μας είναι ισχυρή, συμπεριλαμβανομένων 32 ανώτερων τεχνικών και 24 ενδιάμεσων τεχνικών. Η επιχείρηση καθιερώνει τη συνεργασία με τα εσωτερικά πανεπιστήμια και τα ιδρύματα επιστημονικής έρευνας, εισάγει τα ταλέντα, εισάγει την τεχνολογία, και εισάγει συνεχώς τα φιλικά προς το περιβάλλον και προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας στις εσωτερικές και υπερπόντιες αγορές.